Over MijnIJs

Wat en wie is MijnIJs nou eigenlijk?

MijnIJs is onderdeel van MijnPartyservice BV. Dit is de moederorganisatie die zich bezig houdt met partycatering en verhuur. Van losse verhuur tot complete feesten met verse producten en de mooiste materialen.

Passie voor lekkernijen

Het idee van MijnIJs is eigenlijk ontstaan door de enthousiaste ideeën van Sue-Ann Steijn en Ivo van Wensen. Beide waren voor de oprichting van MijnIJs en MijnPartyservice BV. werkzaam in de logistiek & supply chain.  Daarnaast hadden zij altijd een passie voor lekkernijen, en zeker ook in goed schepijs, dat zij besloten hebben hierin verder te gaan. De kennis geleerd bij de werkgevers in de logistiek hebben zij meegenomen, aangezien het logistieke proces in de huidige operatie zeer belangrijk en essentieel is.
Ons vers ambachtelijk schepijs is vervaardigd met hoge kwaliteit ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke smaak en kleurstoffen.”

Het onstaan van MijnIJs

MijnIJs is ontstaan in 2010 samen met de oprichting van MijnPartyservice BV met als eigenaren Ivo van Wensen en Sue-Ann Steijn. Ivo hield zich naast zijn reguliere baan in de logistiek al wel een aantal jaren parttime bezig met partycatering onder de naam Preca Meattrading. Dit was een eenmanszaak die hij had. Preca Meattrading richtte zich helaas nog niet op ijs. Het was begonnen met activiteiten zoals het leveren van uitgebreide food producten aan  horeca en later ook aan consumenten. Daarna is het snel verder uitgegroeid in diverse andere partycatering activiteiten zoals georganiseerde BBQ feesten, buffetten en later ook poffertjes, stroopwafels, popcorn, suikerspinnen. Het gemis bleef dat we eigenlijk nog weinig met onze passie ‘ijs’ deden.

Samen zijn Ivo en Sue-Ann hun hart gaan volgen en hebben zij vele uren gestoken in het verdiepen van het bereiden van vers ambachtelijk schepijs. Workshops waren gedaan, boeken zijn gelezen en veel oefenen thuis. Daarna vanuit de loods begonnen met een kleine 10 liter per uur machine en nu uitgebreid naar een grote professionele (maar op ouderwetse manier) ijsmachine in onze productieruimte bij onze grotere loods. Momenteel is het assortiment ook uitgebreid naar meer dan 40 ijssmaken, allemaal op ambachtelijke wijze bereid met verse producten en ingrediënten. Dit alles gaf een succesvol resultaat; het ijs is heerlijk!

Samen zijn Ivo en Sue-Ann hun hart gaan volgen en hebben zij vele uren gestoken in het verdiepen van het bereiden van vers ambachtelijk schepijs.”

IJscokarren

De keus is gemaakt om geen ijssalon te beginnen. De reden hiervoor is o.a. dat wij alles op locatie willen doen. Dus kwamen we op het idee om verhuur voor verschillende ijscokarren te gaan doen. Begonnen met één kleine standaard ijscokar en nu uitgegroeid tot een assortiment van meerdere Italiaanse ijscokarrenAuthentieke ijscokarren en een nieuwe Standaard ijscokar. Wij zijn gefascineerd door ijscokarren omdat deze mooi van design zijn, gemakkelijk om te vervoeren, en overal op elke locatie passend zijn. Vandaar dat wij ook verschillende ijscokarren in ons bezit hebben die wij graag aan jou willen verhuren of willen gebruiken als ijscatering op jouw locatie.
Wij willen dat de klant altijd hoge kwaliteit en vers ambachtelijk schepijs krijgt. Ons ijs is dus altijd gegarandeerd puur en vers.”

Innovatie

Vanzelfsprekend blijven wij ons ontwikkelingen op het gebied van ijs- en ijssmaken, om zo steeds met nieuwe dingen te komen. Hetzelfde geldt voor de ijscokarren. De huidige ijscokarren gaan elk jaar in onderhoud en worden opnieuw gespoten of geverfd. Tevens bouwen wij elk jaar ook een nieuwe ijscokar om zo voldoende karren te hebben om Nederland en het buitenland zo goed mogelijk van hun vraag te voorzien. Zowel kopieën van de huidige karren als ijscokarren met nieuw design.
Wil je een bestelling plaatsen, of heb je vragen over Mijnijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina”
Sue-Ann en Ivo
Sue-Ann & Ivo

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940