Authentieke ijscokar

De authentieke ijscokar

Deze authentieke ijscokar is een ware eye-catcher op uw feest of evenement. Deze prachtige authentieke ijscokar is handgeschilderd in de originele kleuren en heeft prachtig koperen beslag en deksels.
Niet alleen geliefd bij het jonge publiek, ook bij wat ouder publiek is deze ijskar populair omdat dit hen laat terugdenken aan vroeger.”

De ouderwetse ijscokarren uit ‘grootmoeders’ tijd

De ijscokar is al vele jaren oud en daardoor straalt het rustieke karakter nog uit van de ouderwetse ijscokarren uit ‘grootmoeders’ tijd. Hierdoor is de ijscokar niet alleen geliefd bij het jonge publiek, ook bij wat ouder publiek is de ijskar populair omdat dit hen laat terugdenken aan vroeger. Door het authentieke design is deze ijscokar ook zeer geschikt op bruiloften, bij winkels, en natuurlijk op beurzen. Met deze ijscokar zal u gegarandeerd aandacht krijgen. Deze ijscokar is vrij zwaar in gewicht, dus daarom niet bedoeld om ver mee te rijden. Wel is het natuurlijk mogelijk deze te verrijden naar een geschikte plek.
Wij kunnen deze grote prachtige publiekstrekker gemakkelijk in onze bussen vervoeren.”

De specificaties van de authentieke ijscokar

De afmetingen van de authentieke ijscokar is 108x160cm. De ijscokar is dus vrij groot van formaat, maar hierdoor ook des te meer een goede publiekstrekker. De inhoud van deze authentieke ijscokar is maximaal 95 liter. Dit betekent dus dat er een grote voorraad ijs in verschillende smaken in gedaan kan worden. Wij kunnen deze grote prachtige publiekstrekker gemakkelijk in onze bussen vervoeren, zodat wij de kar naar elk feest of locatie waar jij het wenst kunnen brengen. Verder is deze ijscokar gebruiksvriendelijk en dus een ideale kar voor elke locatie.
Wil je graag een ijscokar huren bij MijnIJs? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina.”

Vers ambachtelijk schepijs in de authentieke ijscokar

Voor in de authentieke ijscokar kunt u vers ambachtelijk schepijs bij ons bestellen. Alles wordt door ons in eigen beheer gemaakt volgens ambachtelijk recept. In de zomermaanden maken wij dagelijks vers schepijs, al is het in de winter ook zeker mogelijk te bestellen. In ons assortiment kun je de klassieke smaken zoals vanille, aardbei en banaan vinden, maar ook ijsspecialiteiten als licor-43, witte chocolade en champagne-ijs.

Te huur per dag voor € 105,00

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.
authentieke ijscokar
Authentieke ijscokar
Authentieke ijscokar
Authentieke ijscokar

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940