IJscokarren

IJscokar huren bij MijnIJs

MijnIJs heeft diverse ijscokarren voor verhuur of voor catering activiteiten in het assortiment. De ijscokarren zijn breed inzetbaar op verschillende soorten feesten, evenementen en partijen. Al deze ijscokarren hebben een ander design, en kunnen daardoor geschikt zijn voor een bepaald soort feest.
IJscokarren zijn niet alleen leuk in de zomer, ook in de winter kunnen ze een leuke publiekstrekker zijn bij een bepaald evenement. Een ijsje met de wintersmaken zoals bijvoorbeeld walnoot, koffie-ijs en tiramisu ijs zijn dan vaak in trek.”

De verschillende types ijscokarren

MijnIJs heeft drie types ijscokarren; de Italiaanse ijscokar, de authentieke ijscokar en de standaard ijscokar. Van de Italiaanse ijscokar hebben wij drie types; lounge, koeien en romantiek. De authentieke kar is zeer mooi als decoratie met zijn koperen deksels en handgeschilderd houtwerk, en dan hebben wij ook nog de standaard ijscokar, die handig is voor buiten evenementen waar veel wordt gelopen, of bijvoorbeeld voor promotie-doeleindes.
Meer informatie over de verschillende types ijscokarren kun je op deze website lezen op pagina: Italiaanse ijscokar, authentieke ijscokar, en standaard ijscokar.”

IJscokarren met vers schepijs

Het is mogelijk een lege ijscokar bij ons te huren, maar je kunt ook een ijscokar huren met ons  vers ambachtelijk schepijs. Al het ijs wordt via ouderwetse ambachtelijke wijze geproduceerd en dit zal je zeker merken aan de smaak. Het ijs heeft een zeer hoge kwaliteit van smaak. Alles wordt met verse producten bereid.

Indien je een ijscokar huurt met een aantal liter ijs, zullen wij altijd een mooie mix maken van verschillende ijssoorten. Natuurlijk is het ook mogelijk ijssmaken naar keuze te bestellen voor in de ijscokarren.

De diverse smaken die wij in ons assortiment hebben zijn te vinden op de vers ambachtelijk schepijs pagina. Hierop kan je alles vinden op het gebied van onze ijssmaken en soorten.

Wil je graag een ijscokar huren bij MijnIJs? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina.”
Italiaanse ijscokar
Italiaanse ijscokar
Piping service
Ice cream

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940