Klantervaringen

Wij werken al 4 jaar met Ivo en Sue maar dit weekend wisten zij onze verwachtingen weer te overtreffen. Bedankt voor al je hulp en sjouwwerk. Een dikke 10 voor jullie!

– De IJsboutique, Amsterdam – Pebbles van Noorden

We hebben al een aantal keer gebruik gemaakt van de services van Mijn Ijs. De ijscokar is bij de collega’s altijd een groot succes. De samenwerking verloopt altijd soepel en er wordt meegedacht over verschillende mogelijkheden. Het ijs is van goede kwaliteit. We zullen in de toekomst zeker nog vaker gebruik maken van de ijsservice!

– Nandini Sewtahal – Facility Coordinator Samsung Electronice Europe Logistics B.V & Samsung SDS

Fijne samenwerking, lekker ijs en spontaan personeel!                                            

– Evenementenlocatie Inzight, Maasland – Angelo Schenker

Professioneel bedrijf maar ook gezellig en meedenkend. Wij hebben gisteren een super feest zonder zorgen gehad.

– Marcella van Berkel-Kapelle

Diverse malen geboekt tijdens Sinterklaas en Kerst voor een tour door Nederland. Zeer lekker schepijs dat passend was bij dit seizoen. Denk aan speculaas, kaneel en marsepein ijs. Zelfs het personeel achter de ijscokar was een echte zwarte Piet!

– Neelevat Logistics, Rotterdam – René Bongers

MijnPartyservice op verschillende locaties meegemaakt en zeer tevreden. Eerlijke prijzen voor heerlijk eten met heerlijk huisgemaakt schepijs (van MijnIJs) als nagerecht en een prima service. Wil je echt een avondje genieten van een feest, zonder dat je je ergens druk over wilt maken, dan ben je hier aan het goede adres. Alles gaat in overleg, maar op de avond zelf wordt alles voor je geregeld.

– Tanja Den Hartog

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940