vers ambachtelijk schepijs

Vers ambachtelijk schepijs

gelato
MijnIJs is onderdeel van MijnPartyservice BV en produceert zijn eigen vers ambachtelijk schepijs. Al vele jaren zijn wij geïnteresseerd in lekker schepijs en na jaren ons erin verdiepen hebben we van onze passie ons werk gemaakt. In onze productieruimte maken wij 30 vaste smaken vers ambachtelijk schepijs, maar wij kunnen ook andere smaken op aanvraag voor u maken. Gelato, sorbet ijs en yoghurt ijs zitten alle drie in ons assortiment. Zowel de klassieke smaken vanille, aardbeien en chocolade als ook de ijsspecialiteiten zijsboletjesoals witte chocolade, Licor 43, tiramisu en cookie-ijs zitten in ons assortiment. In ons schepijs zitten verse natuurlijke producten verwerkt en wij werken met zo min mogelijk met toevoegingsmiddelen.

De ijsbereiding

De manier waarop wij ons vers ambachtelijk schepijs bereiden is volgens de ouderwetse manier. In onze productieruimte is er een professionele pasteurisatiemachine en ijsmachine te vinden. Deze worden zeker in de lente en zomer dagelijks gebruikt. Verschillende grondstovers ambachtelijk schepijsffen voor gelato en sorbet ijs worden hierin gemaakt. Daarna worden de verschillende smaken bereid in onze ijsmachine. Vanwege het ouderwetse proces maken wij ijs waarin weinig lucht zit. In het seizoen hebben wij altijd een voorraad van de populaire smaken, maar de andere smaken maken wij op aanvraag. Dit omdat wij willen dat de klanten altijd hoge kwaliteit vers ambachtelijk schepijs krijgen. Gegarandeerd is ons ijs dus altijd puur en vers.

De verpakking

Het vers ambachtelijk schepijs van MijnIJs is te verkrijgen in 2,5 liter bakken. Deze pakken zijn verzegeld gesloten met een deksel. Uit 1 liter kunnen zo’n 14 tot 15 bollen ijs worden geschept. Bij een bestelling van een ijscokar zonder voorkeur van bepaalde ijssmaken zullen wij altijd ervoor zorgen dat er verschillende soorten vers ambachtelijk schepijs zullen zijn. Dit omdat wij dan ook halve bakken voor een bepaalde aanvraag kunnen produceren.

De soorten en smaken schepijs

vers ambachtelijk schepijsOns vers ambachtelijk schepijs is vervaardigd met hoge kwaliteit ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke smaak en kleurstoffen. We zien namelijk dat consumenten het steeds belangrijker vinden op hun gezondheid te letten en natuurlijke producten nemen dan ook sterk aan populariteit toe. Voor ons als MijnIJs is dit ook erg belangrijk, omdat wij alleen maar het beste voor onze klanten willen.

Hieronder kunt u onze ijssmaken vinden. De smaken zijn verdeeld in de klassieke ijssmaken, de ijsspecialiteiten en het yoghurt ijs.

De klassieke ijssmaken:

aardbei
ananas
banaan
blauwe banaan
bosbes
bosvruchten
chocolade
citroen
framboos
groene appel
hazelnoot
karamel
kers
kokos
malaga
mango
meloen
mokka
perzik
pistache
sinaasappel
straciatella
vanille

De ijsspecialiteiten:

aardbei milkshake ijs
bubble gum
butterscotch
red-velvet
champagne
cookie-ijs
groene thee
kirschwasser
koffie-ijs
licor 43
maracuja
nocciolotta (heerlijke verfijnde smaak van chocolade-hazelnoot ijs)
tiramisu
walnoot
whiskey cream
witte chocolade
witte sesam

De yoghurt ijssmaken:

yoghurt ijs naturel
yoghurt ijs amarene
yoghurt ijs aardbei
yoghurt ijs sinaasappel

Onze prijzen

Een liter  ijs (klassieke smaken en  yoghurt ijs): € 6,56
(wij leveren in 2,5 liter bakken)

Een liter ijs (ijsspecialiteiten): € 9,56
(wij leveren in 2,5 liter bakken)

Slagroom met suiker (merk: Hollandia): € 6,95

IJshoorntjes: € 22,50 (doos van 304 stuks)

Topping chocolade, aardbei, mango (per fles): € 6,95

Wilt u een bestelling plaatsen, of heeft u vragen over Mijnijs?

Voor het bestellen of voor meer informatie, op- of aanmerkingen over ons vers ambachtelijk schepijs wil ik u vragen om ons contact formulier in te vullen, ons een e-mail te sturen of te bellen. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, de e-mail: info@mijnpartyservice.nl en onze contactpagina.

Een gedachte over “vers ambachtelijk schepijs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ijscokarren huren en kopen, verhuur van ijskar, ijswagen en ijscokar