Standaard ijscokar

De standaard ijscokar

Deze standaard ijscokar is eenvoudig, maar toch een erg leuke ijskar. Het is een glanzende witte ijscokar die aan de bovenkant twee glazen schuifdeksels heeft. Hierdoor is deze ijskar geschikt voor zowel ons vers ambachtelijk schepijs, maar ook om voorverpakt ijs in uit te delen. Bij deze standaard ijscokar leveren wij ook een mooie grote witte parasol om boven de ijskar op te zetten.
Deze ijskar is geschikt voor zowel ons vers ambachtelijk schepijs, maar ook om voorverpakt ijs in uit te delen.”

IJscokar laten personaliseren

Deze standaard ijscokar is geschikt voor buitenevenementen waar er bijvoorbeeld een stuk met de kar gelopen moet worden, maar ook op beurzen en evenementen is de ijskar zeer geschikt, zeker als je deze laat personaliseren. Op de ijscokar kan diverse promotiemateriaal worden geplakt. Het mooiste is om posters op de vrieskist te plakken. Deze posters kun je zelf regelen, maar dit kan ook via ons. Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op!
Deze ijscokar kan worden gepersonaliseerd met diverse promotiematerialen en is daarom ook voor beurzen en evenementen zeer geschikt.

De specificaties van de standaard ijscokar

Deze basis ijskar is 114x160cm. De kar is vrij breed (114cm) vanwege de wielen aan de zijkant. De ijscokar is gemaakt te verrijden wat handig is bij evenementen. De parasol kan eenvoudig worden in- en uitgevouwen en ook van de kar af worden gehaald. Al met al dus een leuke, zeer betaalbare ijscokar, die erg gebruiksvriendelijk is.
Wil je graag een standaard ijscokar huren bij MijnIJs? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina.”

Vers ambachtelijk schepijs in de standaard ijscokar

Voor in de standaard ijscokar kun je vers ambachtelijk schepijs bij ons bestellen. Alles wordt door ons in eigen beheer gemaakt volgens ambachtelijk recept. In de zomermaanden maken wij dagelijks vers schepijs, al is het in de winter ook zeker mogelijk te bestellen. In ons assortiment kun je de klassieke smaken zoals vanille, chocolade en banaan vinden, maar ook ijsspecialiteiten als butterscotch, nocciolotta en maracuja-ijs.

Te huur per dag voor € 50,00

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.
Standaard IJscokar op kermis Barendrecht
Standaard IJscokar op kermis Barendrecht
standaard ijscokar
Standaard ijscokar die makkelijk te verrijden is en geschikt is voor promotie-doeleinden

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940