Italiaanse ijscokar

De Italiaanse ijscokar

De Italiaanse ijscokar is er in drie verschillende types; type lounge, type koeien en type romantiek. Deze ijscokar is qua design zeer elegant en als voordeel heeft deze kar dat deze relatief licht is in gewicht zodat het gemakkelijk kan worden verplaatst, al is deze ijscokar niet bedoeld om lange stukken mee te gaan rijden. Deze Italiaanse ijscokar raden wij zeker aan als publiekstrekker bij uw feest of evenement.
Onze meest populaire ijscokar is de Italiaanse ijscokar. Deze is namelijk voor vele doeleindes geschikt en dus op vele evenementen en partijen inzetbaar.”

De specificaties van de Italiaanse ijscokar

De afmetingen van deze ijscokar zijn 94x160cm. Het bovenstukje is van de ijscokar af te halen en zit vast via de twee stangen aan de zijkanten die in de ijscokar kunnen worden geplaatst, waarop het witte bovenstukje wordt vastgezet. In de ijscokar zit een waterbakje om de ijslepel in te spoelen tijdens het ijsscheppen. De inhoud van de Italiaanse ijscokar kan zo’n 60 liter vers ambachtelijk schepijs bevatten in de 2,5 liter bakken. Dit komt overeen met zo’n 900 bollen ijs. Met de meer dan 40 verschillende smaken in ons assortiment is dit een zeer ideale ijscokar waarbij u diverse smaken ijs kan presenteren en uitdelen. Deze mooie elegante ijscokar heeft een strak design, waardoor het op vele feesten zal passen.
Deze Italiaanse ijscokar is zeker een aanrader. Deze ijskar is klassiek, maar toch strak en modern, en zeer gebruiksvriendelijk.”

Vers ambachtelijk schepijs in de Italiaanse ijscokar

Voor in de Italiaanse ijscokar kun je vers ambachtelijk schepijs bij ons bestellen. Alles wordt door ons in eigen beheer gemaakt volgens ambachtelijk recept. In de zomermaanden maken wij dagelijks vers schepijs, al is het in de winter ook zeker mogelijk te bestellen. In ons assortiment kun je de klassieke smaken zoals aardbei, chocolade en vanille vinden, maar ook ijsspecialiteiten als yoghurt ijs, aardbeien milkshake-ijs en tiramisu ijs.
Wil je graag een Italiaanse ijscokar huren bij MijnIJs? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina.”

Te huur per dag voor € 85,00

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.
Italiaanse ijscokar Day at the Park
De Italiaanse ijscokar op het festival Day at the Park in het Amsterdamse bos
Italiaanse ijscokar
Italiaanse ijscokar in club Vie in Rotterdam
Italiaanse ijscokar
Italiaanse ijscokar Scheveningen

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940