De ijscokar op verjaardagen

Hoe leuk is het niet een ijscokar neer te zetten op uw verjaardag, of om een ijscokar te laten langskomen? Schepijs is natuurlijk helemaal passend op leuke feestjes! Wij hebben heerlijke smaken vers ambachtelijk schepijs (italiaans roomijs, sorbetijs en yoghurt ijs). Hiermee is elke verjaardag compleet te maken!

Wij hebben leuke en lekkere smaken voor jong en oud; van unicorn ijs (suikerspinsmaak), marshmellow-ijs, cookies-ijs tot licor-43-, malaga- (rum rozijnen) en groene thee-ijs! Vanzelfsprekend zijn ook alle heerlijke klassieke smaken mogelijk zoals bijvoorbeeld: vanille, chocolade en banaan.

Om het feestje helemaal compleet te maken kunt u er voor een kleine meerprijs slagroom en toppings bij bestellen. Dit is leuk en lekker zowel voor kinderen als volwassenen! Denk aan toppings zoals: spikkels, mini smarties, nootjes, oreo crunch, kitkat crunch, mini marshmallows en fudge!

De verschillende ijssmaken zijn te vinden op deze pagina. Andere ijssmaken op aanvraag.

Heeft u interesse om een ijscokar te huren met ons vers ambachtelijk schepijs?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

 

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940