De ijscokar op beurzen of congressen

Het is op een beurs belangrijk dat je de aandacht van de mensen weet te trekken. Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren doen, door middel van licht, presentatie en/of eten. Verder is het ook belangrijk dat je de mensen beloond voor het luisteren en/of kijken naar uw boodschap. Dit kunt u doen door middel van een van onze producten/diensten.

Een ijscokar is een leuke publiekstrekker voor op een beurs of congres. De Italiaanse- en authentieke ijscokar zijn al echte eye-catcher’s ansich, maar de standaard ijscokar is ook leuk omdat deze gepersonaliseerd kan worden. U kunt uw eigen ontwerp aan ons doorgeven (in format eps.) en wij zorgen dat deze passend op de ijscokar wordt geplaatst. Dit kan trouwens ook bij de Italiaanse- of authentieke ijscokar.

Omdat wij zelf het ijs produceren, is er keuze uit vele smaken vers ambachtelijk schepijs. Zowel Italiaans roomijs, sorbet- en yoghurtijs kunnen wij maken. In onze ijscokarren kunnen wij ook 6 tot 8 smaken meenemen, zodat er ook genoeg keuze is voor de klant. Het is voor ons ook mogelijk ons aan te passen aan de seizoenen, of aan (kleuren-)thema’s.

Uw klanten, relaties of gasten zullen aangenaam verrast worden met wat verkoeling op de beurs en u zal een leuke en lekkere blijvende herinnering aan de beurs achterlaten. De ijscokar met het vers ambachtelijk schepijs kan dus als marketing tool gebruikt worden, om meer exposure naar uw bedrijf te creëeren.

Gepersonaliseerde ijscokar

het is natuurlijk extra leuk als u de gehuurde ijscokar personaliseert. Dit kan met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo of een andere leuke passende tekst. U kunt alles laten bedrukken voor op de ijscokar. U kunt de zijkant, voorkant of het bovenstuk van de ijscokar laten bedrukken! Mocht u het iets kleiner willen aanpakken kunt u er ook voor kiezen om de ijsbakjes te laten bedrukken. Zit u onder de 10.000 ijsbakjes kunt u ervoor kiezen om een sticker te laten bedrukken en die op de ijsbakjes te laten plakken.

Heeft u interesse om een ijscokar te huren met ons vers ambachtelijk schepijs voor bij een beurs, congres of ander zakelijk evenement?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940