Frequently Asked Questions

In de ijscokarren zit eigenlijk gewoon een vriezer gebouwd. Er zijn ook verschillende standen mogelijk. De ijscokar moet dus wel op stroom moet worden gezet. Het vermogen dat nodig is, is enkel rond de 600W. Ook kunnen wij er een verlengsnoer bij leveren.
Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. We vragen u het offerte formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Zodra wij uw offerte aanvraag binnen hebben nemen wij contact met u op. Wij streven er naar om binnen 1 uur te reageren en binnen 1 dag de offerte te hebben gestuurd. Tevens kunt u ons ook bellen op het nummer: +31 (0)181-764114 of e-mailen op info@mijnijs.nl.
MijnIJs werkt net als moederbedrijf MijnPartyservice accuraat, netjes en schoon. Daarnaast hebben wij ijscokarren die van zeer goede kwaliteit zijn, en produceren wij zelf ons vers ambachtelijk schepijs enkel en alleen met verse en van goede kwaliteit ingrediënten.
Wij leveren het vers ambachtelijk schepijs in 2,5L bakken. Zo kunnen wij ook voor de kleinere groepen verschillende smaken ijs meenemen of leveren.
Nee, de keuze is aan u. U kunt een volledige ijscatering door ons laten verzorgen, of u kunt ervoor kiezen dat u enkel de ijscokar en het ijs bij ons huurt. De aflevertijden worden dan in overeenstemming met u bepaald. Wel hebben wij leuke en spontante ijsmeisjes of ijsjongens die graag voor u komen ijsscheppen!
Ja, op aanvraag kan er bijvoorbeeld lactose vrij ijs worden geproduceerd. Ook is het eventueel mogelijk suikervrij en biologisch ijs te produceren. Dit allemaal wel bijtijds op aanvraag.
Ja, u kunt zowel als bedrijf als particulier bij ons een bestelling plaatsen!
MijnIJs is gevestigd in Spijkenisse (Zuid-Holland) en heeft een productielocatie in Zuidland.
MijnIJs kan door geheel Nederland leveren of door geheel Nederland de ijscatering verzorgen. Ook is het buitenland mogelijk op aanvraag. Wij doen met regelmaat catering op beurzen in de landen België en Duitsland. De transportkosten zijn afhankelijk van uw plaats/locatie. De transportkosten zetten wij ook duidelijk vermeldt op de offerte, maar kunt u ook vooraf bij ons opvragen. MijnIJs heeft helaas geen afhaallocatie.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen en weekenden zowel overdag als in de avond in principe 24 uur per dag. Daarnaast kunt u ons ook altijd e-mailen via info@mijnijs.nl.