Een Italiaanse of Authentieke ijscokar voor bij uw bruiloft!

Aan een ijscokar wordt niet altijd gedacht bij een bruiloft, maar is wel zeer leuk als dessert of bijvoorbeeld als tussendoortje na de plechtigheid. Ook bij het feest of bij de receptie is de ijscokar een ware eye-catcher, en het heerlijke vers ambachtelijk ijs maakt het dan helemaal af. Onze ijscokarren zijn te huren zowel met als zonder personeel. De Italiaanse- of Authentieke ijscokarren zijn het mooist voor op een bruiloft, maar een standaard ijscokar leuk gedecoreerd met posters bijvoorbeeld (poster van het bruidspaar?) kan ook zeker mooi staan.

Tip: Een romantische bruiloft in een Kasteel

September 2020 was MijnIJs/MijnPartyservice ook uitgenodigd voor het maken van een promo video voor een nieuwe trouwlocatie bij Kasteel van Dussen. Dit romantische kasteel met een rijke geschiedenis is vanaf februari 2021 ook een officiële trouwlocatie. Hoe zo’n trouwdag er bijvoorbeeld uit zou kunnen zien, is te zien in dit filmpje gemaakt bij Kasteel van Dussen! De perfecte afsluiting van zo’n Toscaanse bruiloft, na het diner, is natuurlijk met onze Italiaanse ijscokar en ons Italiaans roomijs! Zo’n droombruiloft is allemaal volledig te organiseren door weddingplanner: de Weddingster, en wilt u hierbij ook zo’n mooie ijscokar (met vers ambachtelijk schepijs van ons)? dan komt dat goed uit, want voor de ijscokarren werkt zij samen met ons! De bovenstaande foto is gemaakt door Marsha van Druuten (Odizafotografie).

De ijscokar voor alle type bruiloften!

Vanzelfsprekend is de ijscokar niet alleen passend bij zo’n uitgebreide romantische bruiloft in een kasteel, ook bij een knusse gezellige bruiloft in de achtertuin zal de ijscokar leuk staan! Van huis, achtertuin, eventcenter, café-restaurant of kasteel; hoe leuk is het niet daar een ijscokar bij te hebben?!

Het vers ambachtelijk schepijs

Wij hebben leuke en lekkere smaken voor jong en oud; van unicorn ijs (suikerspinsmaak), marshmellow-ijs, cookies-ijs tot licor-43-, malaga- (rum rozijnen) en groene thee-ijs! Vanzelfsprekend zijn ook alle heerlijke klassieke smaken mogelijk zoals bijvoorbeeld: vanille, chocolade en banaan.

Om het feest helemaal compleet te maken kunt u er voor een kleine meerprijs slagroom en toppings bij bestellen. Dit is leuk en lekker zowel voor kinderen als volwassenen! Denk aan toppings zoals: spikkels, mini smarties, nootjes, oreo crunch, kitkat crunch, mini marshmallows en fudge!

De verschillende ijssmaken zijn te vinden op deze pagina. Andere ijssmaken op aanvraag.

Heeft u interesse om een ijscokar te huren bij uw bruiloft?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940