De ijscokar met schepijs op bedrijfsfeesten

Vers ambachtelijk schepijs is een leuk idee voor op bedrijfsfeesten!
Hiermee kunt u meer ”kleur” geven aan het bedrijfsfeest. De ijscokarren zijn gemakkelijk neer te zetten op elke locatie, want alle types zijn verrijdbaar. De ijscokar met vers ambachtelijk schepijs kan als heerlijk dessert fungeren, maar ook als los tussendoortje.

Omdat bedrijfs- en personeelsfeestjes vaak echte feestjes zijn is het ook leuk er toppings bij te bestelling. Hiermee kunnen de gasten een waar feest van het dessert of tussendoortje maken; hoe leuk is het niet om zelf uw al heerlijke schepijs (met slagroom) te bestrooien met bijvoorbeeld: spikkels, mini smarties, nootjes, oreo crunch, kitkat crunch, mini marshmallows of fudge? Dit kan allemaal voor een kleine meerprijs.

Wij hebben heerlijk Italiaans roomijs, sorbet- en yoghurtijs in ons assortiment. De verschillende smaken kunt u vinden op de pagina: ijssmaken.  Andere smaken zijn eventueel ook mogelijk; deze gaan op aanvraag (net als vegan-, glutenvrij- en suikervrij-ijs).

De ijscokar is leuk de gehele tijd op uw feest te hebben staan, als gezellige publiekstrekker, maar u kunt er ook voor kiezen om de ijscokar enkel op een bepaalde tijd langs te laten komen. De ijscokar is te huren zowel met als zonder personeel.

De ijscokar personaliseren

Een ijscokar is een leuke eye-catcher voor op uw bedrijfsfeest! Nog leuker is dat deze ook te personaliseren zijn! U kunt uw eigen ontwerp aan ons doorgeven (in format eps.) en wij zorgen dat deze passend op de ijscokar wordt geplaatst. Leuk bijvoorbeeld met uw logo, uw jubileum of een ander leuk ontwerp dat betrekking heeft op uw bedrijf of feest!

Heeft u interesse om een ijscokar met vers ambachtelijk schepijs te huren voor op uw (bedrijfs-)feest?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940
Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940