Standaard ijscokar

De standaard ijscokar

standaard ijscokarDeze standaard ijscokar is eenvoudig, maar toch een erg leuke ijskar. Het is een glanzende witte ijscokar die aan de bovenkant twee glazen schuifdeksels heeft. Hierdoor is deze ijskar geschikt voor zowel ons vers ambachtelijk schepijs, maar ook om voorverpakt ijs in uit te delen. Bij deze standaard ijscokar leveren wij ook een mooie grote witte parasol om boven de ijskar op te zetten.

Te huur per dag voor € 50,00

Standaard ijscokar gepersonaliseerdDeze standaard ijscokar is geschikt voor buitenevenementen waar er bijvoorbeeld een stuk met de kar gelopen moet worden, maar ook op beurzen en evenementen is de ijskar zeer geschikt, zeker als u deze laat personaliseren. Op de ijscokar kan diverse promotiemateriaal worden geplakt. Het mooiste is om posters op de vrieskist te plakken. Deze posters kunt u zelf regelen, maar dit kan ook via ons. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Op deze foto ziet u de standaard ijscokar die gepersonaliseerd was voor Blackberry.

De specificaties van de standaard ijscokar

Deze basis ijskar is 114x160cm. De kar is vrij breed (114cm) vanwege de wielen aan de zijkant. De ijscokar is gemaakt te verrijden wat handig is bij evenementen. De parasol kan eenvoudig worden in- en uitgevouwen en ook van de kar af worden gehaald. Al met al dus een leuke, zeer betaalbare ijscokar, die erg gebruiksvriendelijk is.

Vers ambachtelijk schepijs in de standaard ijscokar

Voor in de standaard ijscokar kunt u vers ambachtelijk schepijs bij ons bestellen. Alles wordt door ons in eigen beheer gemaakt volgens ambachtelijk recept. In de zomermaanden maken wij dagelijks vers schepijs, al is het in de winter ook zeker mogelijk te bestellen. In ons assortiment kunt u de klassieke smaken zoals vanille, chocolade en banaan vinden, maar ook ijsspecialiteiten als butterscotch, nocciolotta en maracuja-ijs. Voor meer informatie over ons vers ambachtelijk schepijs, wil ik u vragen op deze link te klikken.

Heeft u interesse in onze standaard ijscokar?

Deze standaard ijscokar is mooi glanzend wit en zeer geschikt om te personaliseren om zo de aandacht te trekken. Als u interesse heeft in deze ijskar willen wij u vragen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.

3 gedachten over “Standaard ijscokar”

 1. Hi goedemiddag,

  Wat een leuke site!
  Ik vier as zaterdag 4 juli mijn verjaardag in Amsterdam Noord.
  Ik ben erg benieuwd wat de kosten zijn als ik bijvoorbeeld twee smaken wil en/of waterijsjes?

  Ik heb een uitnodiging gemaakt wat mogelijk op de kar kan worden geplakt? Ik kon niet zien waar ik de uitnodiging kan uploaden>

  Warme groeten,
  Trees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ijscokarren huren en kopen, verhuur van ijskar, ijswagen en ijscokar