Authentieke ijscokar

De authentieke ijscokar

authentieke ijscokarDeze authentieke ijscokar is een ware eye-catcher op uw feest of evenement. Deze prachtige authentieke ijscokar is handgeschilderd in de originele kleuren en heeft prachtig koperen beslag en deksels. De ijscokar is al vele jaren oud en daardoor straalt het rustieke karakter nog uit van de ouderwetse ijscokarren uit ‘grootmoeders’ tijd. Hierdoor is de ijscokar niet alleen geliefd bij het jonge publiek, ook bij wat ouder publiek is de ijskar populair omdat dit hen laat terugdenken aan vroeger. Door het authentieke design is deze ijscokar ook zeer geschikt op bruiloften, bij winkels, en natuurlijk op beurzen. Met deze ijscokar zal u gegarandeerd aandacht krijgen. Deze ijscokar is vrij zwaar in gewicht, dus daarom niet bedoeld om ver mee te rijden. Wel is het natuurlijk mogelijk deze te verrijden naar een geschikte plek.

Te huur per dag voor € 105,00

De specificaties van de authentieke ijscokar

authentieke ijscokarDe afmetingen van de authentieke ijscokar is 108x160cm. De ijscokar is dus vrij groot van formaat, maar hierdoor ook des te meer een goede publiekstrekker. De inhoud van deze authentieke ijscokar is maximaal 95 liter. Dit betekent dus dat er een grote voorraad ijs in verschillende smaken in gedaan kan worden. Wij kunnen deze grote prachtige publiekstrekker gemakkelijk in onze bussen vervoeren, zodat wij de kar naar elk feest of locatie waar u het wenst kunnen brengen. Verder is deze ijscokar gebruiksvriendelijk en dus een ideale kar voor elke locatie.

Vers ambachtelijk schepijs in de authentieke ijscokar

authentieke ijscokar
Voor in de authentieke ijscokar kunt u vers ambachtelijk schepijs bij ons bestellen. Alles wordt door ons in eigen beheer gemaakt volgens ambachtelijk recept. In de zomermaanden maken wij dagelijks vers schepijs, al is het in de winter ook zeker mogelijk te bestellen. In ons assortiment kunt u de klassieke smaken zoals vanille, aardbei en banaan vinden, maar ook ijsspecialiteiten als licor-43, witte chocolade en champagne-ijs. Voor meer informatie over ons vers ambachtelijk schepijs, wil ik u vragen op deze link te klikken.

Heeft u interesse in onze nostalgische ijscokar?

Deze Italiaanse ijscokar is zeker een aanrader. Het zal gegarandeerd de aandacht trekken. Wij vragen u geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.

 

2 gedachten over “Authentieke ijscokar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ijscokarren huren en kopen, verhuur van ijskar, ijswagen en ijscokar